Det här med framtidsfabrik känns relevant i sammanhanget. Att förvalta arvet känns viktigt men att skapa något meningsfullt och berättigat här och nu och för framtiden. Bort från trender och snabb konsumtion. Produkter med själ och hjärta som tål ögats slitage och tidens rand. Färre produkter, mindre sortiment och ett sortiment som är levande. Saker får ta slut. Kollektion som inte går ut, utan som fylls på, byts ut och håller länge.

Ett hållbart företagande på alla plan. Där människor mår bra, där vi kan utbilda i och lära ut hantverket. Bygga för framtiden. Alltid jobba med de bästa materialen och ständigt utmana och hitta nya vägar för att ligga i framkant. Vi blandar alla färger själva, giftfria vattenbaserade och vi återanvänder alltid restfärger. Vi gör små serier för att inte stå med stora lager som inte säljs. Vi rear inte ut och kampanjar, kvalitet kostar.

Överblivet papper till provtryck använder vi till emballage och letar ständigt nya sätt att återanvända och förbättra.

Vi tror  på den lilla tillverkaren och den småskaliga producenten. Där kunskap, hantverk och detaljerna är i fokus. Där saker får ta tid. Att det handlar om relationer och människor. Att veta hur en produkt tillverkas, av vem och var. Att svensk produktion är viktig och unik att hantverket måste få leva kvar. Att det äkta och genuina har en plats.